Katri Conniffe

Katri Conniffe

Tiimimme kasvoi kolmella uudella delingualaisella

kielikoutsicrew

Toimistomme arki lähti vauhdikkaasti käyntiin vuoden vaihteessa kolmen uuden kollegan aloittaessa Delingualla. Projektitiimiimme liittyi Ella Virtanen (käännöspalvelupäällikkö), markkinointitiimiimme Taina Ikola (markkinointipäällikkö) ja uutena harjoittelijana toimistollamme aloitti Mari Nenye. Koko kolmikkoamme yhdistää intohimo vieraisiin kieliin.

Ella Virtaselle on ehtinyt kertymään jo monipuolista kokemusta kielipalveluiden projektinhallinnan tehtävistä toisesta käännöstoimistosta. Venäjän kieltä ja kirjallisuutta opiskelleen Ellan saa syttymään kielten lisäksi urheilu. Vapaa-ajallaan Ella on intohimoinen penkkiurheilija ja toimii vapaaehtoistehtävissä jääkiekon sekä koripallon parissa. Piilevänä kykynä hänellä on Serbian euroviisukappaleiden sanoitusten osaaminen serbiaksi.

Markkinointiin lisäpotkua antaa Taina Ikola. Taina on toiminut aikaisemmin monipuolisissa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä kansainvälisessä teknologia-alan yrityksessä sekä Espanjan valtiolla. Tainassa asuu pieni kondiittori ja vapaa-ajallaan hän taikoo mitä upeampia herkkuja. Ässänä hihassa Tainalla on kuuden vieraan kielen puhuminen.

Kolmas kielispesialistimme Mari Nenye opiskelee Helsingin yliopistossa englannin kääntämistä ja ranskalaista filologiaa. Marin piilevä taito on huippuhyvä muisti muun muassa laulun sanoitusten ja elokuvarepliikkien suhteen. Ei siis ihme, että Marin on helppo kartuttaa sanavarastoaan ja hän puhuu useampaa vierasta kieltä.

Tervetuloa tiimiimme Taina, Ella ja Mari!