Anu Raitio-Huopaniemi

Anu Raitio-Huopaniemi

Tärkeintä on puhdas ja reilu peli

asiakaskokemus

Huomenna alkavat Pyeongchangin talviolympialaiset ovat ajankohtainen puheenaihe. Veikkaukset eri lajien voittajista käyvät vilkkaina. Samalla mietitään myös, voiko ilman dopingia päästä maailman huipulle.

Reilu ja puhdas peli ovat liike-elämässä aivan yhtä tärkeitä kuin urheilussakin. Huijaamalla voi saada pikavoiton, mutta kestävä menestys tehdään rehellisellä ja pitkäjänteisellä työllä. Rutiinit ja niiden tehokkuus, perusasioiden riittävät toistot, hyvät prosessit, tietoturva ja järjestelmät luovat perustan, johon asenne ja lahjakkuus antavat loppusilauksen. Jatkuvassa kilpailussa pärjäävät ne, jotka ansaitsevat tuomareina toimivien asiakkaiden luottamuksen.

Delingua on eettisesti kestävän toiminnan kannattaja kaikilla osa-alueilla, myös urheilussa. Olemme olleet Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry:n (Suomen antidopingtoimikunta ADT) apuna edistämässä reilua peliä ja puhdasta urheilua toimittamalla heille jo usean vuoden ajan erilaisia järjestön tarvitsemia kielipalveluja.

SUEKin viestintäpäällikkö Susanna Sokka iloitsee: ”Teemme tärkeää työtä puhtaiden urheilijoiden eteen. Toimintaamme ohjaavat lukuisat säännöstöt ja kansainväliset standardit sekä ISO-auditoinnit, joten korkea laatu on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme. Delinguan tasokkailla käännöspalveluilla olemme voineet varmistaa myös monikielisen viestinnän onnistumisen ja materiaalien tuottamisen eri kielisille urheilijoille. Delingua on pystynyt vastaamaan myös tiukkoihin aikatauluhaasteisiin laadun kärsimättä.”

Monet delingualaiset ovat innokkaita urheilijoita - vähintään penkkiurheilussa - ja on aina yhtä mukavaa päästä mukaan urheilumaailmaan myös töiden puolella. Suomalaisena yrityksenä kannustamme tietysti Suomen olympiajoukkuetta, ja reilun pelin kannattajana toivomme kisamenestystä kaikille puhtaasti urheileville kilpailijoille.

P.S. Olethan jo huomannut hauskan talviurheilusanastomme? Löydät joka päivä uuden lajin englannin- ja ruotsinkieliset käännökset Delinguan Twitter- ja Facebook-päivityksistä. Seuraa myös SUEKin Twitter-päivityksiä täältä.