Kati Lommi

Kati Lommi

Delinguasta tulkit valtionhallinnon asioimis- ja oikeustulkkauksiin

tulkki ja tulkkaus

Delingua osallistui viime keväänä valtion yhteishankintayksikkö Hanselin järjestämään tulkkauspalveluiden kilpailutukseen. Menestyimme kilpailutuksessa loistavasti ja tulimme valituiksi yhdeksi Etelä-Suomen asioimis- ja oikeustulkkausten palvelutoimittajaksi.

Uuden puitesopimuksen myötä Delingua tarjoaa jatkossa tulkkauspalveluita myös monille julkishallinnon toimijoille, sillä Hanselin puitejärjestelyssä asiakkaita ovat muun muassa eri poliisilaitokset, käräjäoikeudet sekä useat valtion virastot. Tämä tarkoittaa, että Delingua pääsee toteuttamaan aiempaa enemmän asioimis- ja oikeustulkkaustoimeksiantoja. Uusi sopimus on voimassa keväälle 2020, ja optiokaudet ovat mahdollisia.

”Delingua on Suomen tunnetuimpia tulkkipalveluita, mutta olemme vasta nyt mukana asioimis- ja oikeustulkkausten puitejärjestelyssä. Olemme valmistautuneet vuosia tähän vaativaan tehtävään ja uskomme tuovamme viranomaistulkkauksiin kaivattua laatua ja asiantuntemusta”, Delinguan toimitusjohtaja Katja Virtanen sanoo. 

 

Laadukkaita tulkkauspalveluita

Vaikka Delingualle kyseessä on uusi aluevaltaus, olemme toki tarjonneet jo vuosien ajan konferenssitulkkipalvelujemme ohella korkeatasoisia asioimis- ja oikeustulkkauspalveluita muun muassa asianajotoimistojen, tuomioistuinten, koulujen ja päiväkotien tarpeisiin.

Asiakastyytyväisyyskyselyidemme mukaan Delinguan tulkkauspalveluihin ollaan vuodesta toiseen erittäin tyytyväisiä. Asiakastyytyväisyyteen vaikuttaa suuresti etenkin se, että Delinguan tulkit ovat koulutettuja ja erittäin ammattitaitoisia. Näin on myös jatkossa, sillä tulkkausten hyvä laatu on meille tärkeää.

 

Täyden palvelun kielitoimisto

Hanselin puitejärjestelyssä menestyminen vahvistaa entisestään Delinguan tavoitetta olla kielipalvelutoimisto, josta saa kaikki tarvittavat kielipalvelut aina tulkkauksista käännöksiin ja kielikoulutuksiin.

Valtionhallinnon käännöspalvelutoimittajana Delingua on ollut jo vuosia, ja jatkossa saman katon alta löytyvät julkiselle sektorille myös tulkkauspalvelut. Tulkattavia kieliäkin löytyy kymmenittäin aina tutuista eurooppalaisista kielistä kaukaisempiin kieliin, kuten amharaan, kurmandžiin tai punjabiin.

”Toimintamme on asiakaslähtöistä ja näemme paljon synergiaetuja siinä, että voimme palvella asiakasta kaikissa kielipalvelutarpeissa. Panostaminen asioimis- ja oikeustulkkaukseen on luonnollinen jatkumo Delinguan kasvupolulla”, Katja Virtanen toteaa.

 

Tilaa meiltä onnistunut tulkkaus!

Ota yhteyttä