Taina Ikola

Taina Ikola

Delingualle Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti 2007-2019

käännöstoimisto

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Delingualle Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin. Sertifikaatti voidaan myöntää ainoastaan yrityksille, joiden Rating Alfa -luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuotena. Delingua on kuulunut korkeimpaan luottoluokitukseen jo 13 vuotta putkeen! Tämä on upea saavutus, sillä Platina-sertifikaatin kriteerit täyttää vain noin 8 % suomalaisista yrityksistä.

 

Tunnus laadusta ja vakaudesta

Delingualle myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti on luotettava tunnus, joka kertoo asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja sidosryhmillemme yrityksemme liiketoiminnan laadusta sekä vakaudesta. Se on todiste yrityksen useiden vuosien

  • erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista,
  • positiivisista taustatiedoista ja
  • hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Taloutemme on vakaalla pohjalla ja kanssamme on turvallista tehdä yhteistyötä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa.

”Olemme ylpeitä saamastamme tunnustuksesta, joka on näkyvä todiste Delinguan luotettavuudesta ja luottokelpoisuudesta”, iloitsee Delinguan toimitusjohtaja Katja Virtanen.

Delingualle on myönnetty myös Menestyjät- ja Kasvuyritys-sertifikaatit. Lisäksi Delingua on kivunnut Pohjois-Euroopan suurimpien kielipalveluyritysten joukkoon.