Anu Raitio-Huopaniemi

Anu Raitio-Huopaniemi

Delinguan käännösosaaminen esillä Future Care 2017 -teknologiaforumissa

asiakaskokemus, kääntäjä ja kääntäminen, kieliteknologia, kumppanuudet, messut, ohjelmistolokalisointi, softalokalisointi, terveydenhuolto, terveysteknologia, käännös, kääntäminen, kielikoutsicrew, lääketiede, lokalisointi, ohjelmistokäännös, tapahtumat

Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan teknologiaforum Future Care järjestettiin Helsingissä 25.–26.10.2017. Tapahtuma tarjosi kohtauspaikan sosiaali- ja terveydenhuoltoalan toimijoille ja kokosi yhteen edistyksellisen terveysteknologian yritykset ja innovaatiot. Myös Delingua oli mukana näytteilleasettajana.

Kahden päivän aikana tapahtumassa vieraili joukoittain julkisen sektorin päättäjiä ja vaikuttajia, alan koulutusta tarjoavien oppilaitosten edustajia ja opiskelijoita sekä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluntarjoajia. Näiden joukossa oli myös monia Delinguan asiakkaita, kuten verisuoniterapialaitteistaan tunnettu BEMER. ”Kävimme tapahtumassa monia hyviä keskusteluja ja laajensimme terveydenhuoltoalan verkostoamme”, Delinguan Head of Sales Katri Conniffe iloitsee.

Viime vuosien aikana Delingua on kasvattanut voimakkaasti osaamistaan lääketieteen ja terveydenhuollon käännöksissä. Olemme olleet mukana muun muassa jättimäisessä Apotti-järjestelmähankkeessa käännöstoimittajana sekä auttaneet monia alan yrityksiä kansainvälistymään. Perinteisen lääketieteen ja terveydenhuollon ohella erilaiset alan järjestelmät ja sovellukset ovat nykyään merkittävä osa Delinguan vuosittaista käännösvolyymia. Olemmekin erikoistuneet yhdistämään toimialaosaamistamme esimerkiksi ohjelmistolokalisointiin.

Delinguaan luottaa esimerkiksi Fastroi, innovatiivinen järjestelmätoimittaja, joka tuottaa langattomia tiedonkeruuratkaisuja terveys-, sosiaali- ja asumispalvelujen toiminnanohjaukseen. ”Meille on äärimmäisen tärkeää, että ohjelmiston lokalisointi on laadukasta ja käyttäjä voi tutustua tuotteeseen omalla äidinkielellään niin netissä kuin tuote-esittelyssä. Sosiaali- ja terveysalan käsitteistön laadukas lokalisointi auttaa meitä kansainvälistymisessä”, kertoo Fastroin markkinointi- ja viestintäjohtaja Johanna Tanninen.