31.03.2017

Monta kokkia, maukas soppa – mausteena oikeat termit!

asiakaskokemus, kääntäjä ja kääntäminen, kieliteknologia, termienhallinta, termit, termityö, termityökalu, terminologia

Termit ovat vähän kuin hyvä käännös tai sujuva teksti: niihin tulee kiinnittäneeksi huomiota yleensä vasta silloin, kun niissä on jotain pielessä. Jokaisella alalla ja yrityksellä on omaa erikoissanastoaan, ainakin kun sen perään kysytään.

Lue koko blogi
17.03.2017

Tasa-arvon asialla

finnish for foreigners, kouluttaja ja kielikoulutus, selkokieli, kielikoulutus, kielikoutsicrew

Sunnuntaina juhlitaan Minna Canthin ja tasa-arvon päivää. Canth oli tärkeä yhteiskunnallinen vaikuttaja 1800-luvun lopun Suomessa. Hänen näytelmiensä pääosassa ovat naiset, köyhät ja työläiset.

Lue koko blogi
14.03.2017

Hello, I'm Kielikoutsi

kielikoutsi

As anyone who has ever taken sport or personal fitness seriously knows, a personal coach is crucial to success. A coach will provide you with invaluable advice on how to improve your technique, prepare a training programme with all the exercises you need for a proper workout, and when you’re tired or feel like you’ve hit a brick wall and can’t progress any further, your coach is there to support you and provide you with the motivation you need to push through to the next level.

Lue koko blogi
13.03.2017

Tervetuloa Linguadeliin!

kielikoutsicrew

Kuulun niihin, joiden mielestä kiinnostavan blogin lukeminen on parasta nojatuoliin uppoutuneena, läppäri sylissä, kädessä sopivasti jäähtynyt latte. Joskus harvoin pääsen kiireiltäni nauttimaan tällaisesta lukuhetkestä johonkin lempikahviloistani.

Lue koko blogi
1

Kategoriat

see all