Katri Conniffe

Katri Conniffe

Ammattimainen, ihmisläheinen, luotettava ─ tällainen on Delingua

asiakaskokemus, kielikoutsicrew, Nordic Business Forum

Viime viikolla me delingualaiset istuimme alas pohtimaan käännöstoimisto Delinguan arvoja ja yrityskulttuuria rennossa ja avoimessa iltatilaisuudessa. Workshopissa valitsimme yhdessä Delingualle arvot, joita pidämme kollektiivisesti tärkeinä yhteistyössä toistemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Yhteiset, kirjatut arvot selkiyttävät arjen toimintaamme entisestään ja muistuttavat meitä jatkuvasti siitä, millainen työnantaja ja palveluntarjoaja Delingua on.

 

Kuten aikaisempinakin vuosina, innostuimme tänäkin vuonna Nordic Business Forumin esiintyjistä ja tällä kertaa erityisesti organisaatiopsykologi Adam Grantin esityksestä. Grant puhui lokakuussa Helsingissä Nordic Business Forumiin osallistuneille johtajille siitä, että ihmisiin pitää suhtautua yrityksen tärkeimpänä voimavarana.

 

Grant kertoi esityksessään myös vertaisarvioinnin tärkeydestä. Kollegalle annetun myönteisen palautteen voima on mahtava. Työkaverilta saatu positiivinen palaute kasvattaa keskinäistä luottamusta ja koko työyhteisön yhteenkuuluvuuden tunnetta. Hyvän palautteen saaminen kollegalta tuntuu erityisen kivalta, sillä usein juuri heiltä tullut palaute on aidointa ja ymmärtäväisintä. Otimmekin Grantin vinkistä vaarin ja teimme workshopin aluksi tähän liittyvän hauskan harjoituksen.

 

Delinguassa on jo jonkin aikaa tunnistettu positiivisen palautteen merkitys ja käännöstoimistollamme vierailleet ovatkin ehkä bonganneet käytävällämme olevan ”Wall of Positivityn”, johon kaikki voivat spontaanisti käydä jättämässä positiivista palautetta kollegoilleen. Viime viikon workshopissa kaikki Delinguan työntekijät pääsivät kehumaan toisiaan: saimme miettiä ja kirjoittaa, mikä adjektiivi tai muu sana kuvaa kutakin kollegaa. Näin me kaikki saimme kannustavat ja oivaltavat palautelistat. Sanapilvessä on koottuna näiden kommenttien antia!

 

Harjoitus vahvisti sen, minkä jo tiesimmekin. Meillä Delingualla on töissä aivan upeita ihmisiä. Toimistomme on täynnä työhönsä intohimoisesti suhtautuvia ammattilaisia, joita kaikkia yhdistää halu ratkaista asiakkaidemme monikielisen viestinnän haasteita parhaalla mahdollisella tavalla. Uskon ja toivon, että nämä delingualaisten hienot ominaisuudet välittyvät myös kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme päivittäisessä yhteistyössämme.

Arvokasta loppuvuotta kaikille ja muistakaa kehua työkavereitanne!